Mi legyen az adventi koszorúval?

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én eléggé gyűjtögető életmódot tudok folytatni, ha a kreatív cuccakról van szó :) Egy dolgot többször is felhasználók, vagy ugyanúgy vagy teljesem másmilyen formában, valamire mindig jó valami, mondván :)

Most sem történt ez másként. Elővettem az adventi koszorúkat és elkezdtem szépen lebontani őket, persze van olyan rész, amit már nem lehet még egyszer felhasználni, de van olyan amit többször is fel lehet majd a jövőben ;) A megtakarításról nem is beszélve, hogy majd jövőre nem kell megvenni mindent :D

Amit bizton fel lehet még egyszer használni jövőre is az például: a koszorú alap, a gyertya tartó (esetleg a gyertyát, ha újraöntjük), fahéj, szegfűszeg, szalagok, díszek. Azokat a dolgokat nem érdemes megtartani, ami penészesedhet ilyen például a narancs.

Szépen le lehet tisztogatni, egy erősebb késsel vagy ollóval a ragasztót, és már mehet is a dobozba. Viszont egy jó tanács, ha nincs hozzá türelmed ne tedd! Mert néha eléggé türelem játék :D :D Majdnem 2 órába telt a két koszorú lebontása, díszek megtisztítása a ragasztótól. A koszorúk elkészítése viszont szerintem fél óra sem volt :)

Íme pár kép




Megjegyzések

  1. Úgy örülök, hogy ezt megírtad! Én is pont ilyen vagyok. :) Azt hittem, csak én vagyok képes órákig koszorút visszabontogatni. :D

    VálaszTörlés
  2. Akkor már ketten vagyunk ;) Nagyon örülök, hogy tetszett a poszt :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések